Royalty stock photo

Sve snimljene fotografije su autorski rad samostalnog umetnika fotografije Ljubiše Tešić. Prodaja fotografija preko interneta, koje možete posle kupovine, objavljivati u bilo koje svrhe, Nakon uplate dobićete link na vaš Email za kupljenu fotografiju. Find yous royalty stock photo.

Fotografije Agrara predstavljaju realnost i autentičnost pretežno organske proizvodnje hrane. Tehnički snimljene fotografije ulivaju više poverenja kod klijenata u reklamnom svetu. Sve fotografije su rezolucije A3 u offset štampi u 300 DPI.

Fotografija snimljena dronom. Pogled sa višeg nivoa ili iz ptičije perspektive ostavlja poseban do sad neviđen utisak. Sve fotografije su rezolucije A3 u offset štampi u 300 DPI.

Umetnička fotografija dobija ocenu i vrednovanje tek od gledalaca. Kolekcija izloženih fotografija je više puta bila izlagana na raznim izložbama. Fotografije su nastale kao lični pogled kroz objektiv i pokušaj da zabeleži  fantaziju. Sve fotografije su rezolucije A3 u offset štampi u 300 DPI.

Fotografije hrane predstavljaju objekat za snimanje jako zanimljiv po formi, mirisu ili obliku.Sve fotografije su rezolucije A3 u offset štampi u 300 DPI.

Industrijska fotografija je svojom razvojnom dinamikom društva zauzela visoko mesto u reklamnom svetu. Fotografije ističu kreativnost fotografa kroz oblike i kompozicije subjekata koji se fotografišu. Sve fotografije su rezolucije A3 u offset štampi u 300 DPI.

Fotografije prirode koja je nepredvidiva sa svim svojim lepotama u različitim godišnjim dobima i obdanici. Fotografija prirode se ne mogu napraviti namerno već se morate zadesiti u pravom trenutku na pravom mestu. Sve fotografije su rezolucije A3 u offset štampi u 300 DPI.

Fotografije Životinja

ducks, the turquoise water

Fotografije životinja i njihovog okruženja u kome žive, odslikavalju celinu i često inspirišu fotografe da ih zabeleže i istaknu lepotu ambijenta u kome žive. Sve fotografije su rezolucije A3 u offset štampi u 300 DPI.