Snimanje iz VAZDUHA DRONOM

Snimanje dronom. U zavisnosti od potrebe mogu se snimiti video ili fotografije iz vazduha, u rezoluciji 4K. Dronovi, Crane LAb 3, Slider za Time Lapse snimanje. Stabilizator za snimanje pri trčanju i upravljanje gimbal kamerom sa daljine RC Stanicom. PRENOS DOGAĐAJA UŽIVO IZ VAZDUHA – LIVE

Za Snimanje dronom koristimo 3 drona: Inspire sa dve upravljačke stanice, Mavic PRO 3 i Mavic Pro 2. Sasvim novi pogled na objekte sa objektivom od 90mm/1,4 f. Sjajan način da prezent vaše firme iz totalno drugog aspekta. Na raspolaganju imate različite dronove u zavisnosti o cilja.

Snimanje iz VAZDUHA OPREMA

Mavic 3 Pro, Max duzina leta 46 min. 5,1 K, 4K 60 fps, FHD 120 fps. Snimamo Time Lapse iz vazduha. 4K video rezolucija.

Profesionalni stabilizator. Ronin M, Crane 3. Odelo-nosač za dugotrajno snimanje. Daljinsko upravljanje.  gimbalom.

BMPCC 6K Pro video kamera. Veliki izbor Canon objektiva. 25600 ISo. RAW video, 4 K 60 fps, FHD 120 fps, profi Audio, LUT.

Sony a’ III, video kamera za interviju, totale i prirodu.4 K i Full HD 120 fps. Full frame fotografija. Time Lapse, Exelent audio.

Minijaturna video kamera 4 k 60 fps.P ocket 2 Gimbal sa funkcijama. Time Lapse film sa projetovanom putanjom. Raw Photo 64 Mpix.

Fotografisanje DRONOM. Snimanje korporativnih fotografija iz drona predstavlja novitet u zadnjih nekoliko godina. Predstavlja se nova perspektiva koja predstavlja novi izazov za kreatore arhitektonskih objekata. Snimanjem iz vazduha se dobija nesvakidašnji pogled na objekte, prirodu ili pejzaž.

Snimanje objekata DRONOM

Fresenius Medical Care, Vršac

Petrol S. Pazova

Objekti Energo Group

MJ Pula, Vila 1

Snimanje iz vazduha - PRIRODA

Snimanje iz vazduha prirode navelo me je kao fotografa da primetim veoma lepe fotogrfske kompozicije. Boje i kadrovi su sa predela tu pored nas na području Beograda. Obična polja kukuruza, pšenice ili uljane repice.

error: Content is protected !!!