Snimanje Promo Filmova

Šest nagrada za TRI FILMA u protekle dve godine: "Gornje Podunavlje", "Ribar i Vila" i "Homer iz Brezovca".

Snimanje video klipova. Promotivni video je predstavljanje delatnosti, oblika ili veličine vaše firme. Ideja i scenario su, pored ciljne grupe kome je promotivni video namenjen, najvažniji za celokupan projekat. Prateći trendove snimamo promo filmove raznih kategorija.

Play Video

Velikani Srpske Fotografije – Danilo Cvetanović. Produkcija Studio Tešić

Velikani Srpske Fotografije – Goran Malić. Produkcija Studio Tešić

Velikani Srpske Fotografije – Velimir Velja Savetić. Produkcija Studio Tešić

Vatromet povodom dočeka Nove 2024 godine u Beogradu. Iz 250 orudja je ispaljivan pirotehnički materijal. Vatromet sa kule Beograd i Beograd na vodi trajao je oko 4 minuta. Video je za samo 2 dana videlo preko 30.000 gledalaca. Video je snimljen u 4K rezoluciji iz drona.

Vino i vinarije u Šumadijskom kraju. Razvoj loze i vinarija u okolini Topole, priča Dragan Djordjević iz sela Lipovac. Scenario i razgovor vodio Mario Leone Bralić. Studio Tešić dao je svoj doprinos snimanjem i montažom ovog video zapisa koji govori o lepoti vina, razvoju vinove loze, vinogradarstva i u Kraljevim vinogradima na Oplencu.

Po ideji Mario Leone Bralić i Ljubiša Tešić snimili su emisiju o turističkim lepotama Srbije. Za ovaj film dobili smo priznanje na Festivalu turističkog i ekološkog filma VRMDŽA FEST 2022. To je pogled iz ugla dva fotografa u produkciji Studio Tešić. Snimanje je trajalo 2 godine, počevši od juna 2020 pa do oktobra 2021. Zahvaljujemo se svim starim i novo stečenim prijateljima najsrdačnije na saradnji.

Promo video Ekosan plus, snimci sa dronom i  kamerom okačenom na krilo aviona

Film je dobio tri prve nagrade na tri festivala. Film o životu na selu. Po ideji i scenariju Miroslava Predojević, u produkciji Studija Tešić, snimljen je film o piscu i književniku Vladeti Kolarević iz Brezovca kod Arandjelovca. Svojom harizmom i željom da prenese značaj pesništva i na ostale sugradjane Brezovca ispisao je ovaj film rečima književnika.

50. MEĐUNARODNI FESTIVAL AMATERSKOG FILMA ”ŽISEL” 2020. Omolica Nagrada za najbolji scenario plaketu ”Zlatni suncokret”

“Internacionalni festival turističkog i ekološkog dokumentarnog filma VRMDŽA FEST 2021” Nagrada za najbolji film iz oblasti ETNO KULTURA ŽIVOTA NA SELU

17. MEĐUNARODNI FESTIVAL DOKUMNTARNOG FILMA ”ZLATNA BUKLIJA” 2022. VELIKA PLANA Prva Nagrada za VIZUELNO PREDSTAVLJANJE I POETSKI IZRAZ ”Zlatn Buklija”

Scenario Miroslav Predojević. Snimatelji: Stefan i Ljubiša Tešić. Režija: Ljubiša Tešić. Muzika, frula: Zoran Pavlović. Narator i tekstopisac: Omer Petojević

Exibicija Studija Tešić 6500 fotografija u 16 sek.

Promo video slikarke Ivori Arsenović

Promo video 51. Mjske izložbe ULUPUDS-a

Promo video firme Albo

Promo video štamparije Tipografik plus

PROMOCIJA kroz video. Youtube Channel: Ljubiša Tešić

Promocija proizvoda, iterviju sa ljudima, kolažni ili dinamičan video daće vam više efekata na reklamnom planu.

Promo video Air Cinema, Vila Andtić, Tara

Promo video proizvodnje dušeka HANEZ

Promo video Lepi-Apartmani, Novi Pazar

Snimanje DOGADJAJA

Prvi u Evropi je na jednom izložbenom mestu okupio 55 slikara iz celog sveta gospodin Pedja vlasnik Galerije AS. Bila mi je čast da snimim i izmontiram kratak film o ovom dogadjaju. Ovaj film je videlo do sada preko 35.000 gledalaca.

error: Content is protected !!!